← terug naar overzicht

Vacature - Senior Mechatronics Designer

Senior Mechatronics Designer

 

Over ons

Frencken Mechatronics (Eindhoven) houdt zich bezig met de assemblage van industriële systemen voor de semiconductor industrie, de health care-markt en voor een breed scala aan analytische applicaties. De hoogwaardige fijnmechanische onderdelen, machine-assemblages en vacuüm systemen worden in clean room als non clean room omgeving geassembleerd. Als dienstverlener realiseert Frencken Mechatronics ook hoogwaardige precisie componenten en modules voor toonaangevende opdrachtgevers in de Hightech industrie. Bij Frencken Engineering worden deze producten ontwikkeld, in veel gevallen op basis van een klantenspecificatie.

 

Wat ga je doen?

Als Senior Mechatronics Designer neem je de lead in engineering projecten; je begeleidt engineers en maakt de vertaalslag van klantvraag naar technische oplossing. Je bedenk concepten en geeft input voor project voorstellen.

Je ontwikkelt het elektrische, software- en bewegingsgedeelte van het product en begeleidt de ontwikkeling wanneer we dit uitbesteden.

Jij maakt of begeleid het opstellen van een testplan voor prototypen en 0-series op basis van de functionele specificaties. Je begeleidt of voert vervolgens de testen uit, verwerkt de resultaten en doet aanbevelingen.

 

Wat vragen wij?

  •         Ideaalplaatje? Een bachelor in Electronics, aangevuld met een Master Motion Control ;
  •         Minimaal 10 jaar ervaring binnen high-tech system engineering op gebied van mechatronica;
  •         Ruime ervaring met het testen en simuleren van beweging, waarbij je gebruik hebt gemaakt van Labview, Mathlab of vergelijkbare programma’s
  •         Kennis van motion en dynamics

 

Je bent communicatief sterk (ook in het Engels), je kunt werk delegeren en weet onze klanten te overtuigen voor onze oplossingen te kiezen.

 

Wat bieden wij?

Behoorlijk wat! Je gaat werken aan fascinerende, uitdagende high tech projecten binnen een team collega’s die net zo gepassioneerd over techniek zijn als jijzelf. Die passie belonen wij met een goed salaris, prima arbeidsvoorwaarden (40 vakantie- en ADV-dagen, bonusregeling) en de mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.


Meer weten en solliciteren

Voor vragen kun je contact opnemen met Freke Foolen, Corporate Recruiter, via 06-54208386.. Direct solliciteren kun je via onderstaande link.

Tags: designengineermechatronica

SolliciterenSolliciteren met LinkedIn