← terug naar overzicht

Vacature - CNC Frezer

CNC Frezer


Jouw functie

Als CNC-frezer krijg je bij ons ruimte voor je talent. Je stelt zelf 5-assige machines in. Deze machines worden extern geprogrammeerd. Dat doe je aan de hand van tekeningen en specificaties. Ook denk je mee over het productieproces. Want iets dat goed is kan altijd beter.


Collega aan het woord

Twan Zeetsen, frezer bij Optiwa (n dienst sinds 2003) vertelt je meer over zijn baan.

“Ik sta aan een geautomatiseerde robotcel met drie Hellermachines. Aan mij de taak om deze machines optimaal te laten lopen in samenwerking met de planning. Storingen oplossen hoort daarbij. Ik ben trots dat het in deze moeilijke tijd nog steeds goed gaat met Optiwa. Mijn uitdaging? Open staan voor innovatie en zoveel kennis en ervaring hebben dat ik iedere freesklus uit kan voeren!”


Wij vragen

Een afgeronde opleiding verspanen minimaal MBO niveau 2 en een passie voor techniek. Je hebt ervaring als CNC-frezer in fijnmechanische verspaning en parate kennis van verspaningscondities.     

Je bent proactief en flexibel. Tweeploegendienst is voor jou geen bezwaar. Kennis van Heidenhain-besturing is grote een pré.


Wij bieden

Kun je meer? Wil je beter? Uitdagender? Welkom bij Optiwa! Wij willen groeien. Net als jij. Reken maar op prettige collega’s, een informele sfeer en een passie voor techniek. Jóuw passie belonen wij met een goed salaris, prima arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.


Over Optiwa

Bij Optiwa produceren we complexe, fijnmechanische onderdelen op basis van verspanende technieken. Ons werk is gericht op het leveren van kleine tot middelgrote series van hoogwaardige producten met toleranties tot in het sub-mircron bereik.


Meer weten en solliciteren

Is je interesse gewekt? Wilbert van Hoof, Productieleider van Optiwa, vertelt je inhoudelijk graag meer over je functie. Je kunt hem bereiken via 077-4769900.

Tags: frezer

SolliciterenSolliciteren met LinkedIn