← terug naar overzicht

Vacature - CNC Frezer

CNC-frezer

 

Optiwa

Bij Optiwa produceren we met circa 90 vaklieden complexe, fijnmechanische onderdelen op basis van verspanende technieken. Ons werk is gericht op het leveren van kleine tot middelgrote series van hoogwaardige producten met toleranties tot in het sub-mircron bereik. Hiervoor maken we gebruik van de modernste productietechnologieën en is het vakmanschap van onze medewerkers van essentieel belang. Gerenommeerde ondernemingen in o.a. de medische, analytische en semiconductor-industrie behoren tot onze klantenkring. Samen met circa 90 medewerkers willen wij de ambitie waarmaken om de beste partner van onze klanten te zijn. Daarom zijn eigen inbreng, enthousiasme en flexibiliteit onontbeerlijk. Optiwa B.V. maakt onderdeel uit van Frencken Group: een groeiende, internationale groep van hoogwaardige toeleveranciers met o.a. bedrijven in China, Maleisië, Singapore en de VS

 

Jouw functie

Is nauwkeurigheid jouw tweede natuur? Maak jij graag high tech producten? Als CNC-frezer krijg je bij ons ruimte voor je talent. Je stelt zelf 5-assige machines in. Deze machines worden extern geprogrammeerd. Dat doe je aan de hand van tekeningen en specificaties. Ook denk je mee over het productieproces. Want iets dat goed is kan altijd beter. 

 

Wij vragen

Een afgeronde opleiding verspanen minimaal MBO niveau 2 en een passie voor techniek. Je hebt ervaring als CNC-frezer in fijnmechanische verspaning en parate kennis van verspaningscondities. Je bent proactief en flexibel. Verschoven diensten (tot max. 20.00u) is voor jou geen bezwaar. Kennis van Siemens besturing is een voordeel.

 

Wij bieden

Kun je meer? Wil je beter? Uitdagender? Welkom bij Optiwa. Wij willen groeien. Net als jij. Reken maar op prettige collega’s, een informele sfeer en een passie voor techniek.  Daarnaast bieden wij jou een volledig geklimatiseerde werkomgeving. Jóuw passie belonen wij met een goed salaris, prima arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

 

Meer weten en solliciteren

Wilbert van Hoof, Productieleider van Optiwa, vertelt je inhoudelijk graag meer over je functie: 077-4769900.

Tags: frezer

SolliciterenSolliciteren met LinkedIn