← terug naar overzicht

Vacature - Allround magazijnmedewerker/ chauffeur

Allround magazijnmedewerker/ chauffeur


Machinefabriek Gebrs. Frencken

Bij Machinefabriek Gebrs. Frencken is werk aan de winkel. Hier maken we met zo’n veertig vaklieden complexe, fijnmechanische componenten uit metaal of kunststof. Ons werk is gericht op het leveren ven complexe onderdelen. Denk aan enkel stuks en aan kleine series. Kwaliteit en maatvoering gooien hoge ogen.


De Afdeling Magazijn neemt een belangrijke plaats in binnen de Machinefabriek Gebrs. Frencken. Zij vormt de schakel tussen leveranciers, klanten en de interne organisatie. Deze afdeling werkt faciliterend aan de afdelingen verspaning, plaatwerkerij en bankwerkerij. 

 

Jouw functie

Als allround magazijnmedewerker/ chauffeur ben je primair verantwoordelijk voor het controleren van alle binnenkomende materialen aan de hand van de bestellingen. Je registreert alle leveringen nauwkeurig in het ERP Systeem, noteert afwijkingen en plaatst alle binnenkomende onderdelen op een juiste manier in het magazijn. Daarnaast verzorg je het gereedmaken van de producten voor transport en het lossen van de inkomende materialen met behulp van een reachtruck/heftruck. Verzorgen van regionaal transport tussen Frencken, klanten en toeleveranciers. 


Wij vragen

Een afgeronde MBO opleiding met minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie in een productiebedrijf. Je bent gedreven, kwaliteitsbewust, werkt zelfstandig en je hebt affiniteit met techniek. Daarnaast ben je een echte teamspeler, betrokken en flexibele persoonlijkheid.  MS Office en ERP zijn voor jou bekend terrein. Je bent in bezit van een rijbewijs B.

 

Wij bieden

Kun je meer? Wil je beter? Uitdagender? Welkom bij Machinefabriek Gebrs. Frencken. Wij willen groeien. Net als jij. Reken maar op prettige collega’s, een informele sfeer en een passie voor techniek. Jóuw passie belonen wij met een goed salaris, prima arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

 

Meer weten en solliciteren

Voor inhoudelijk vragen over deze vacature kun je contact opnemen met John Heemels, Supply Chain Manager bij Machinefabriek Gebrs. Frencken. John is te bereiken op 040-2507507. Voor andere vragen ben je welkom bij Marco van de Vliet, recruiter: 06-43764121.

Tags: magazijnmedewerker

SolliciterenSolliciteren met LinkedIn