← terug naar overzicht

Vacature - Mechatronica monteur cleanroom

Over Frencken Mechatronics

Werken bij Frencken Mechatronics betekent werken aan de grenzen van de technologie. Als dienstverlener realiseren wij hoogwaardige componenten en modules voor toonaangevende opdrachtgevers in de hightech industrie. Onze toelevering omvat ontwerp, engineering, prototype en productie.


Onze afdeling assemblage bestaat uit zo’n 100 medewerkers, verdeeld over twee Business Units, en is opgedeeld in verschillende projectteams. Een projectteam bestaat uit drie tot zeven medewerkers en werkt klantgericht aan diverse projecten. Elk projectteam wordt aangestuurd door een teamleider. De projecten bestaan uit het samenstellen van hoogwaardige modules en/of apparaten, die mechanische en elektronische componenten bevatten en waarbij vacuümtechniek, pneumatiek en het testen van de apparaten een zeer belangrijke rol spelen. Er wordt gestreefd naar een brede projectvaardigheid van elke Mechatronica Monteur. Voor onze Business Unit cleanroom zoeken wij momenteel Mechatronica Monteurs.


Jouw functie:

Het zelfstandig vanaf tekening en werkinstructie monteren, assembleren en testen van complexe, hightech mechatronische samenstellingen en sub-samenstellingen. Het betreffen enkel stuks en kleine series zowel in de cleanroom. In het team is de Mechatronica Monteur mede verantwoordelijk voor het volgens planning, effectief en kwalitatief samenstellen van het eindproduct. Eventuele verstoringen moeten binnen het team opgelost worden. Je denkt actief mee met de klant en komt op eigen initiatief met passende voorstellen. Je initieert assemblage/productieverbeteringen.


Wij bieden:

• Een uitdagende baan in een sterk groeiende internationale hightech omgeving;

• De mogelijkheid om door te groeien naar een klantenteam waar je samen met de Production Engineer de productie vertegenwoordigt.

• Enthousiaste collega’s met een grote passie voor techniek;

• Een informele werksfeer met korte communicatielijnen;

• Een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden;

• Ondersteuning en investering in jouw verdere ontwikkeling op vakinhoudelijk en persoonlijk gebied.


Wij vragen:

• Een passie voor techniek. Je vindt het leuk om in een hightech omgeving samen met collega’s aan uitdagende technische projecten te werken;

• Een afgeronde opleiding mbo niveau 4 richting Mechatronica, WTB, Automotive, Vliegtuigtechniek of Instrumentenmaker

• 3-5 jaar werkervaring in een technische omgeving is een pre, maar ben je een schoolverlater reageer gerust;

• Probleemoplossend vermogen;

• Een echte teamspeler met een pro-actieve en flexibele werkinstelling;


Meer weten en solliciteren:

Heeft bovenstaande jouw interesse gewekt? Voor vragen ben je welkom bij Marco van de Vliet, recruiter, bereikbaar via 06-43764121. Direct solliciteren kun je via onderstaande link.

Tags: cleanroommechatronica

SolliciterenSolliciteren met LinkedIn