← terug naar overzicht

Vacature - Bankwerker

Optiwa

Bij Optiwa produceren we met circa 75 vaklieden complexe, fijnmechanische onderdelen op basis van verspanende technieken. Ons werk is gericht op het leveren van kleine tot middelgrote series van hoogwaardige producten met toleranties tot in het sub-mircron bereik. Hiervoor maken we gebruik van de modernste productietechnologieën en is het vakmanschap van onze medewerkers van essentieel belang. Gerenommeerde ondernemingen in o.a. de medische, analytische en semiconductor-industrie behoren tot onze klantenkring. Samen met circa 75 medewerkers willen wij de ambitie waarmaken om de beste partner van onze klanten te zijn. Daarom zijn eigen inbreng, enthousiasme en flexibiliteit onontbeerlijk. Optiwa B.V. maakt onderdeel uit van Frencken Group: een groeiende, internationale groep van hoogwaardige toeleveranciers met o.a. bedrijven in China, Maleisië, Singapore en de VS


Jouw functie

Als Bankwerker krijg je bij ons ruimte voor je talent. Zeker als nauwkeurigheid jouw tweede natuur is en jij een hart hebt voor high tech producten. Je bent bekend met het met het afwerken van zeer nauwkeurige producten zoals tappen, boren en ruimen. Daarnaast ben je bezig met het ontbramen onder een microscoop en het aanbrengen van een finishing touch aan kleine onderdelen, met een zéér hoge nauwkeurigheid. Het plaatsen van helicoils, en het nawerken van afdichtvlakken behoren tot je werkzaamheden. Ook denk je mee over de verbeterprocessen. Want iets dat goed gaat kan altijd beter.


Wij vragen

Een afgeronde MBO (WTB/ fijnmechanisch niveau 2-3 en een passie voor techniek. Je werkt accuraat en oplossingsgericht, zowel in teamverband als zelfstandig. Je bent proactief en flexibel. Je hebt ervaring in een soortgelijke functie bij voorkeur in de high tech industrie of je wil hiervoor worden opgeleid.


Wij bieden

Wil je groeien in je vak? Met mooiere producten werken? Optiwa heeft je wat te bieden. Wij willen groeien net als jij. Prettige collega’s, een informele sfeer en een passie voor techniek horen daarbij. Jóuw passie belonen wij met een goed salaris, prima arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.


Meer weten en solliciteren

Wilbert van Hoof (Productieleider), vertelt je graag meer inhoudelijk over de functie: 077-4769900 telefoonnummer. 

Tags: bankwerken

SolliciterenSolliciteren met LinkedIn