← terug naar overzicht

Vacature - Precisie ontbramer

Precisie ontbramer

 

Optiwa

Bij Optiwa produceren we met circa 90 vaklieden complexe, fijnmechanische onderdelen op basis van verspanende technieken. Ons werk is gericht op het leveren van kleine tot middelgrote series van hoogwaardige producten met toleranties tot in het sub-mircron bereik. Hiervoor maken we gebruik van de modernste productietechnologieën en is het vakmanschap van onze medewerkers van essentieel belang. Gerenommeerde ondernemingen in o.a. de medische, analytische en semiconductor-industrie behoren tot onze klantenkring. Samen met circa 90 medewerkers willen wij de ambitie waarmaken om de beste partner van onze klanten te zijn. Daarom zijn eigen inbreng, enthousiasme en flexibiliteit onontbeerlijk. Optiwa B.V. maakt onderdeel uit van Frencken Group: een groeiende, internationale groep van hoogwaardige toeleveranciers met o.a. bedrijven in China, Maleisië, Singapore en de VS

 

Jouw functie

Als precisie ontbramer krijg je bij ons ruimte voor je talent. Zeker als nauwkeurigheid jouw tweede natuur is en je een hart hebt voor high tech producten. Je bent bekend met het afwerken van zeer nauwkeurige producten, denk aan werkzaamheden als het tappen van schroefdraad, het ruimen van gaten en het nawerken van afdichtvlakken. Daarnaast ben je bezig met het ontbramen onder een microscoop, je geeft de finishing touch aan kleine onderdelen, met een zéér hoge nauwkeurigheid. Ook denk je mee over verbeterprocessen. Want iets dat goed gaat kan altijd beter.

 

Wij vragen

Een afgeronde VMBO(LBO) + opleiding (WTB/ fijnmechanisch niveau 2 en een passie voor techniek. Je werkt accuraat en oplossingsgericht, zowel in teamverband als zelfstandig. Je bent proactief en flexibel. Je hebt ervaring in de high tech industrie.

 

Wij bieden

Wil je groeien in je vak? Met mooiere producten werken? Optiwa heeft je wat te bieden. Wij willen groeien net als jij. Prettige collega’s, een informele sfeer, een functie in dagdienst en een passie voor techniek horen daarbij. Jóuw passie belonen wij met een goed salaris, prima arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

 

Meer weten en solliciteren

Wilbert van Hoof (Productieleider), vertelt je graag meer inhoudelijk over de functie: 077-4769900.

 

Tags: bankwerken

SolliciterenSolliciteren met LinkedIn