← terug naar overzicht

Vacature - Project Manager Engineering

Project Manager Engineering


Jouw functie


Als Project Manager van Frencken Engineering ben je de intermediair tussen de klant en de interne organisatie. Voor je projecten ben je financieel, technisch en planmatig verantwoordelijk. Je begeleidt diverse projecten door verschillende fases (concept, design, prototype, pilot en serie), waarbij je de klant goed informeert en rekening houdt met de gemaakte afspraken met betrekking tot tijd en geld. Je stuurt het projectteam (minimaal 3 en maximaal 15 personen) aan en onderhoudt intensief contact met je klanten (wereldwijd). Een goede communicatie, zowel intern als met klanten, toeleveranciers en partners in het project is dus een noodzaak (stakeholder management). Je hebt minimaal 2 en maximaal 5 projecten gelijktijdig lopen.


Jouw profiel

  • Een brede technische afgeronde opleiding, bij voorkeur werktuigbouwkunde, elektrotechniek of natuurkunde (HBO/WO);
  • Je bent een goede sparringpartner voor onze klanten op het gebied van de techniek;
  • Je hebt minimaal drie jaar werkervaring als Project Manager in complexe technische projecten;
  • In complexe projecten kun je het overzicht houden, stel je prioriteiten en blijf je ‘in control’;
  • Je hebt een sterke persoonlijkheid, bent een teamworker en beschikt over een grote mate van zelfstandigheid;
  • Je bent organisatorisch en commercieel sterk;
  • Communicatief ben je sterk en je beheerst de Engelse taal in woord en geschrift, Duits is een pre;
  • Je hebt affiniteit met product ontwikkelingsprojecten.


Wij bieden

Bij Frencken werk je binnen een internationale, ondernemende omgeving voor gerenommeerde OEM’ers in de high tech industrie waarbij we constant op zoek zijn naar een hogere toegevoegde waarde voor onze klanten. Je werkt samen met enthousiaste collega’s met een grote passie voor techniek. De sfeer is informeel en de communicatielijnen zijn kort. Jouw inzet belonen wij met een goed salaris, prima arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

 

Wie zijn wij?

FEN ontwikkelt op basis van klantspecificaties complexe, mechatronische machines en apparaten voor toonaangevende klanten in de medische, analytische en semiconductor-industrie. Door een innovatieve benadering en moderne ontwerptechnieken wordt de “time-to-market” zo kort mogelijk gehouden. FEN verzorgt ook de bouw en verificatie van prototypes. Daarnaast ondersteunt FEN de introductie in de productie binnen de andere Frencken bedrijven. De projecten worden door multidisciplinaire teams uitgevoerd, die nauw samenwerken met ontwikkelingspartners en toeleveranciers. Ondanks het feit dat Frencken zich wil onderscheiden door te focussen op kerncompetenties waarin zij zich heeft bewezen in kennis en kwaliteit, heeft Frencken een breed klantenbestand. Hierdoor is werken bij Frencken altijd afwisselend en maak je kennis met een grote diversiteit aan mechatronische producten. De moedermaatschappij, Frencken Europe, maakt deel uit van de internationale Frencken Group Ltd met diverse vestigingen in Europa, Azië en de USA. Klanten kiezen ervoor om zowel het productontwerp als productie bij Frencken uit te besteden. We focussen erop om snel en kostenbewust te ontwerpen; onze ontwerpen zijn in serie produceer baar.


Meer weten en solliciteren

Voor vragen kun je contact opnemen met Freke Foolen, Corporate Recruiter, via 06-54208386.. Direct solliciteren kan via onderstaande link.

Tags: projectmanager

SolliciterenSolliciteren met LinkedIn