← terug naar overzicht

Vacature - Financieel Administratief Medewerker


Wat ga je doen?

In verband met het vertrek van onze huidige Financieel Administratief Medewerker en de groei die Frencken Europe momenteel doormaakt, hebben we ruimte voor een collega, die ons team (4 personen) komt versterken. In eerste instantie tijdelijk, voor de duur van 6 maanden, mogelijk langer.


Je ondersteunt accounts payable, het boeken van de facturen gebeurt met behulp van een scansysteem. Je verwerkt voorraadmutaties, controleert de urenregistratie en zorgt dat de DSO van onze debiteuren wordt teruggebracht. Ook facturatie (billing) en het verwerken van bankmutaties behoort tot je werkzaamheden. 


Wat biedt Frencken Europe jou?


Naast een brede financieel-administratieve functie in de hightech toeleveringsindustrie, bieden we je een omgeving met internationale corporate mogelijkheden, (we zijn beursgenoteerd in Singapore), maar met de overzichtelijkheid en de sfeer van een Brabants MKB Bedrijf. Wil je meer over ons weten, kijk dan op www.frencken.nl


Natuurlijk vragen we ook wat van jou


Wij zijn op zoek naar een positief ingestelde en stressbestendige MBO-er, met enkele jaren relevante ervaring. We werken met Glovia, een op maat gemaakt ERP-pakket, wat je on the job kunt leren. Als je al eerder met een ERP-pakket hebt gewerkt, ben je er vrij snel aan gewend, is onze ervaring.


Kennis van Excel is noodzakelijk, aangezien we een internationale, beursgenoteerde organisatie zijn is kennis van het Engels ook van belang.


We hechten veel waarde aan je zelfstandigheid en probleemoplossend vermogen, maar we doen het vooral als team. Overwerk komt niet vaak voor, het is helaas niet mogelijk om van de 40 uur per week af te wijken.


Super enthousiast?


Wil je meteen reageren, stuur dan je reactie in via deze sollicitatie link. Heb je eerst nog vragen bel dan onze recruiter, Marco van de Vliet, via 06-43764121. Meer info tref je ook hier aan: www.frencken.nl

Tags: aparcrediteurendebiteurenfinancefinancieel administratief

SolliciterenSolliciteren met LinkedIn