← terug naar overzicht

Vacature - Teamleider Bankwerkerij en Montage

Teamleider Bankwerkerij en Montage

 

Wat ga je doen?

Als Teamleider Bankwerkerij  en Montage stuur je de productie aan volgens de voorliggende planning, kwaliteit- en productienormen. Een team van 10 bankwerkers en 2 reinigingsspecialisten die je coacht en begeleidt in hun ontwikkeling. Onze cleanroom wordt aangestuurd door een meewerkend hoofd cleanroom, jij ondersteunt hem in de coaching en begeleiding van zijn team.

Bij onderbezetting spring je bij in de productie. Samen met de Productieleider voer je de beoordelings- en loopbaangesprekken, waarvoor je input hebt geleverd.

Binnen het productieproces controleer je en stuur je waar nodig bij, zodat de gestelde normen gehaald kunnen worden. Je ziet toe op de naleving van het kwaliteitssysteem, indien nodig dien je wijzigingsvoorstellen in bij het hoofdkwaliteitsdienst.

 

Wat vragen wij?

  • HBO werk en denkniveau; 
  • Kennis van verspanende technieken en machines;·        
  • Je kunt tekening lezen en bent bekend met cad-cam, normbladen, tolerantiestelsel, meettechniek en kwaliteitssystemen.

Probleemoplossend vermogen en coachende vaardigheden zijn even zo belangrijk. Je bent geduldig, accuraat, alert en toont ownership.

 

Wij bieden

Wil je een draai geven aan je vak? Mooiere klussen? Betere machines? Optiwa heeft je wat te bieden. Wij willen groeien. Net als jij. Reken maar op prettige collega’s, een informele sfeer en een passie voor techniek. Jouw passie belonen wij met een goed salaris, prima arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

 

Over Optiwa

Bij Optiwa produceren we complexe, fijnmechanische onderdelen op basis van verspanende technieken. Ons werk is gericht op het leveren van kleine tot middelgrote series van hoogwaardige producten met toleranties tot in het sub-micron bereik.

 

Meer weten en solliciteren

Is je interesse gewekt? Wilbert van Hoof, Productieleider van Optiwa, vertelt je inhoudelijk graag meer over je functie. Je kunt hem bereiken via 077-4769900. Voor andere vragen ben je welkom bij Marco van de Vliet, recruiter, bereikbaar via 06-43764121. Direct solliciteren kun je via onderstaande link.

 

 

Tags: bankwerkenleidinggevendmontage

SolliciterenSolliciteren met LinkedIn