← terug naar overzicht

Vacature - CNC Draaier (nachtdienst)

CNC-Draaier (Nachtdienst)


 

Jouw functie

Als CNC-draaier krijg je bij ons ruimte voor je talent. Zeker als nauwkeurigheid jouw tweede natuur is en jij een hart hebt voor het maken van high tech producten. Tekeningen en specificaties? Jij weet de weg. Je kan de machine programmeren (deels extern door de werkvoorbereiding en deels aan de machine) en je stelt zelf de machines in. Ook denk je mee over het productieproces. Want iets dat goed is kan altijd beter. 

Ter uitbreiding zijn we op zoek naar CNC Draaiers voor de nachtdienst, waarbij de tijden in overleg te bepalen zijn (20.00 - 4.00 of 22.00 - 6.00)

 

Wij vragen

  • Een afgeronde opleiding verspanen MBO niveau 2 en een passie voor techniek.
  • Je bent proactief en flexibel.
  • Je hebt ervaring als CNC-draaier in fijnmechanische verspaning en parate kennis van verspaningscondities. Kennis van Siemens en of Fanuc-besturing is een voordeel.

 

Wij bieden

Wil je een draai geven aan je vak? Mooiere klussen? Betere machines? Optiwa heeft je wat te bieden. Wij willen groeien, net als jij. Prettige collega’s, een informele sfeer en een passie voor techniek horen daarbij. Wij bieden je werk in een volledig geklimatiseerde werkomgeving. Jóuw passie belonen wij met een goed salaris, prima arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. 

 

Over Optiwa 

Bij Optiwa produceren we met circa 90 vaklieden complexe, fijnmechanische onderdelen op basis van verspanende technieken. Ons werk is gericht op het leveren van kleine tot middelgrote series van hoogwaardige producten met toleranties tot in het sub-mircron bereik. Hiervoor maken we gebruik van de modernste productietechnologieën en is het vakmanschap van onze medewerkers van essentieel belang. Gerenommeerde ondernemingen in o.a. de medische, analytische en semiconductor-industrie behoren tot onze klantenkring. Samen met circa 90 medewerkers willen wij de ambitie waarmaken om de beste partner van onze klanten te zijn. Daarom zijn eigen inbreng, enthousiasme en flexibiliteit onontbeerlijk. Optiwa B.V. maakt onderdeel uit van Frencken Group: een groeiende, internationale groep van hoogwaardige toeleveranciers met o.a. bedrijven in China, Maleisië, Singapore en de VS


Meer weten en solliciteren

Wilbert van Hoof, Productieleider, vertelt je graag inhoudelijk meer over je functie: 077-4769900. Direct solliciteren kan via onderstaande link of stuur een appje aan Marco van de Vliet (recruiter) via 06-43764121.

Tags: draaier

SolliciterenSolliciteren met LinkedIn