← terug naar overzicht

Vacature - Logistiek Medewerker Inbound

Frencken Mechatronics bouwt hoogwaardige componenten en modules voor toonaangevende opdrachtgevers in de hightech industrie. Onze toelevering omvat ontwerp, engineering, prototype en productie.

We maken deel uit van een internationale groep en zijn ambitieus. Ter uitbreiding van ons huidige team zijn we op zoek naar een


Logistiek Medewerker Inbound

 

Jouw functie

Als Logistiek Medewerker Inbound draag je zorg voor onze inkomende goederen, die je controleert aan de hand van de bestellingen. Je registreert alle leveringen nauwkeurig in Glovia, ons ERP systeem, noteert afwijkingen en plaatst alle binnenkomende onderdelen op een juiste manier in het magazijn. Het lossen van de inkomende materialen gebeurt met behulp van een heftruck of een stapelaar, het werkt voor ons prettig als je daarmee uit de voeten kunt.

 

Wij vragen


  • Enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie;
  • Ervaring met heftruck en/of stapelaar, bij voorkeur met een geldig certificaat;
  • ERP- en WMS ervaring.


Je werkt accuraat binnen een team van 11 personen (verhouding man/vrouw is 80/20, leeftijden tussen de 35 en 60 jaar) en bijt je vast in een taak om je deze eigen te maken.  We vinden het belangrijk dat collega’s assertief zijn en verbetervoorstellen om onze processen efficiënter in te richten kenbaar maken. Kennis van het Kardex opslagsysteem (of vergelijkbaar) en Glovia is mooi meegenomen.

 

Wij bieden

 

Frencken Mechatronics biedt je de ruimte om te excelleren. Je werkt in een groeiende internationale omgeving met high tech projecten. Korte communicatie lijnen, een informele sfeer en prettige collega’s maken je werk eveneens aantrekkelijk. Tegenover jouw inzet stellen wij een goed salaris, prima arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheden om je verder

te ontwikkelen.

 

Interesse?

Onze recruiter, Marco van de Vliet, vertelt je graag meer over deze functie. Je kunt hem bereiken via 040-2507507 of 06-43764121.

 

Direct solliciteren kan via onderstaande link.

 

Tags: inboundlogistiekmagazijnmedewerker

SolliciterenSolliciteren met LinkedIn