← terug naar overzicht

Vacature - Medewerker Bedrijfsbureau

Medewerker Bedrijfsbureau

 

Jouw functie

De functie van Medewerker Bedrijfsbureau is breed van opzet. Je verwerkt werkorders in ons ERP systeem, we werken met Glovia, daarnaast werk je in Excel.

We hebben regelmatig klanten met vragen omtrent hun order, je informeert hen telefonisch of per mail over de status en communiceert deze vragen intern naar onze planners. Een aantal klanten is gevestigd in het buitenland, met hen spreek en mail je in het Engels.

Je werkt in dagdiensten (werktijden van 07.45 – 16.15) binnen een team van 4.


Wij vragen


  • MBO werk- en denkniveau, ervaring in een vergelijkbare functie;
  • Kennis van Excel en ERP-software (ervaring met Glovia is helemaal geweldig!);
  • Uitstekend in taal een gesprek te voeren in het Nederlands en Engels en prima in staat een mail te schrijven in de juiste ‘tone of voice’, zonder taalfouten.

Je werkt accuraat, bent een zelfstarter en voelt je prettig in een klein team. Hectiek op de werkvloer is je niet vreemd, hier krijg je zelfs energie van!

 

Wij bieden

 

Frencken Europe biedt je de ruimte om te excelleren. Je werkt in een groeiende internationale omgeving met high tech projecten. Korte communicatie lijnen, een informele sfeer en prettige collega’s maken je werk eveneens aantrekkelijk. Tegenover jouw inzet stellen wij een goed salaris, prima arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

 

Interesse?

Onze recruiter, Marco van de Vliet, vertelt je graag meer over deze functie. Je kunt hem bereiken via 040-2507507 of 06-43764121.

 

Direct solliciteren kan via onderstaande link.

Tags: bedrijfsbureauorderverwerkingplanning

SolliciterenSolliciteren met LinkedIn