← terug naar overzicht

Vacature - Administratief Medewerker Bedrijfsbureau (parttime)

Op zoek naar een parttime baan? Ben je administratief onderlegd, accuraat en daadkrachtig? Communiceer je helder in de Nederlandse, Engelse en Duitse taal? Optiwa zoekt jou!


Administratief Medewerker Bedrijfsbureau

 

Jouw functie

Binnen het bedrijfsbureau wordt de orderstroom beheerd en de planning van het gehele bedrijf geregeld.

Je verzorgt de orderadministratie en werkt offertes en orderbestellingen uit. Bij afwezigheid van onze receptioniste ben jij ons visitekaartje bij de ontvangst van onze gasten!

We hebben regelmatig klanten met vragen omtrent hun order, je informeert hen telefonisch of per mail over de status en communiceert deze vragen intern naar onze planners. Een aantal klanten is gevestigd in het buitenland, met hen spreek en mail je in het Engels.

 

Wij vragen

  • Ervaring met Word, Excel en moderne ERP-systemen
  • Beheersing van de Engelse- en Duitse taal
  • Gemotiveerde en flexibele instelling

 

Je werkt accuraat, bent een zelfstarter en voelt je prettig in een klein team. Hectiek op de werkvloer is je niet vreemd, hier krijg je zelfs energie van!

 

Over Optiwa

 

Optiwa B.V. produceert fijnmechanische onderdelen op basis van verspanende technieken die met name voor de professionele machinebouw worden gebruikt.

Wij zijn gespecialiseerd in kleine tot middelgrote series van hoogwaardige producten met toleranties tot in het sub-micron bereik. Samen met circa 90 medewerkers willen wij de ambitie waarmaken om de beste partner van onze klanten te zijn.

 

Interesse?

 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de heer Sil.van Nienhuijs, via 077-4769900.  Bekijk voor meer informatie onze website www.optiwa.nl

 

Direct solliciteren kan via onderstaande link.

Tags: administratiefbackofficebedrijfsbureauparttime

SolliciterenSolliciteren met LinkedIn