← terug naar overzicht

Vacature - CNC Draaier

CNC Draaier (2 ploegen)

 

Jouw functie

Als CNC Draaier krijg je bij ons ruimte voor je talent. Zeker als nauwkeurigheid jouw tweede natuur is en jij een hart hebt voor high tech producten. Tekeningen en specificaties? Jij weet de weg. De machine programmeer je zelfstandig. Ook denk je mee over het productieproces. Want iets dat goed is kan altijd beter.


Collega aan het woord

Nico van Deur, werkvoorbereider draaien Optiwa (in dienst sinds 1971) vertelt je meer:

“Frencken vindt medewerkers belangrijk. En dat merk je aan alles: opleidingen, voorzieningen, personeelsvereniging. Medewerkers voelen zich er thuis en dat heeft alles te maken met de visie van het management op het personeelsbeleid. Als werkvoorbereider draaien maak ik calculaties, programmeer ik draai- en freesproducten en ben ik medeverantwoordelijk voor de reinigingsstraat. Een van de hoogtepunten bij Frencken was mijn veertigjarig jubileum. Ik ben trots op de ontwikkeling van Optiwa. We zijn gestaag gegroeid in moeilijkheidsgraad en kwaliteit van het werk. Mijn uitdaging is het delen van 46 jaar kennis met mijn collega’s.”


Wij vragen

  •         Een afgeronde opleiding verspanen minimaal MBO niveau 3 en een passie voor techniek.
  •         Tweeploegendienst is voor jou geen bezwaar.
  •         Ervaring als CNC-draaier in fijnmechanische verspaning en parate kennis van verspaningscondities.
  •         Kennis van Fanuc-besturing is een pré.


Wij bieden

Wil je een draai geven aan je vak? Mooiere klussen? Betere machines? Optiwa heeft je wat te bieden. Wij willen groeien. Net als jij. Reken maar op prettige collega’s, een informele sfeer en een passie voor techniek. Jóuw passie belonen wij met een goed salaris, prima arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.


Over Optiwa

Bij Optiwa produceren we complexe, fijnmechanische onderdelen op basis van verspanende technieken. Ons werk is gericht op het leveren van kleine tot middelgrote series van hoogwaardige producten met toleranties tot in het sub-micron bereik.


Meer weten en solliciteren

Is je interesse gewekt? Wilbert van Hoof, Productieleider van Optiwa, vertelt je inhoudelijk graag meer over je functie. Je kunt hem bereiken via 077-4769900. Voor andere vragen ben je welkom bij Marco van de Vliet, recruiter, bereikbaar via 06-43764121. Direct solliciteren kun je via onderstaande link.

SolliciterenSolliciteren met LinkedIn