← terug naar overzicht

Vacature - CNC Draaier

Wil jij een draai geven aan je loopbaan? Machinefabriek Gebrs. Frencken zoekt een CNC Draaier!


CNC-Draaier

 

Over ons

Bij Machinefabriek Gebrs. Frencken in Eindhoven, onderdeel van Frencken Europe B.V., is werk aan de winkel. Hier maken we met zo’n vijfenzestig vaklieden complexe, fijnmechanische componenten uit metaal of kunststof. Ons werk is gericht op het leveren van complexe onderdelen in kleine series. Kwaliteit en maatvoering gooien hoge ogen.

 

Jouw functie

Als CNC-draaier krijg je bij ons ruimte voor je talent. Zeker als nauwkeurigheid jouw tweede natuur is en jij een hart hebt voor het maken van high tech producten. Tekeningen en specificaties? Jij weet de weg. Je kan de machine programmeren (deels extern door de werkvoorbereiding en deels aan de machine) en je stelt zelf de machines in. Ook denk je mee over het productieproces. Want iets dat goed is kan altijd beter. 

 

Wij vragen

Een afgeronde opleiding verspanen MBO niveau 2 en een passie voor techniek. Je bent proactief en flexibel. Je hebt ervaring als CNC-draaier in fijnmechanische verspaning en parate kennis van verspaningscondities. Kennis van Siemens en of Fanuc-besturing is een voordeel.

 

Wij bieden

Wil je een draai geven aan je vak? Mooiere klussen? Betere machines? We hebben je wat te bieden! Wij willen groeien, net als jij. Prettige collega’s, een informele sfeer en een passie voor techniek horen daarbij. Wij bieden je werk in een volledig geklimatiseerde werkomgeving. Jóuw passie belonen wij met een goed salaris, prima arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. 

 

Meer weten en solliciteren

Wim Wiersma, Productieleider, vertelt je graag inhoudelijk meer over je functie: 040-2507507.


Direct solliciteren kan via onderstaande link of via WhatsApp: 06-43764121 (Marco van de Vliet, recruiter)

Tags: draaier

SolliciterenSolliciteren met LinkedIn