← terug naar overzicht

Vacature - Software Designer

Frencken Engineering (Eindhoven) zoekt een Software Designer voor de ontwikkeling van test tools voor de kwalificatie van onze high-tech producten tijdens fabricage en de begeleiding van software ontwikkeling voor onze high-tech producten bij onze ontwikkelpartners.

Heb je een brede kijk op software ontwikkeling, ben je ervaring met labVIEW applicaties en wil je graag samenwerken met software ontwikkelpartners?


Software Designer


Over ons


Frencken Mechatronics (Eindhoven) houdt zich bezig met de assemblage van industriële systemen voor de semiconductor industrie, de health care-markt en voor een breed scala aan analytische applicaties. De hoogwaardige fijnmechanische onderdelen, machine-assemblages en vacuüm systemen worden in clean room als non clean room omgeving geassembleerd. Als dienstverlener realiseert Frencken Mechatronics ook hoogwaardige precisie componenten en modules voor toonaangevende opdrachtgevers in de Hightech industrie. Bij Frencken Engineering worden deze producten ontwikkeld, in veel gevallen op basis van een klantenspecificatie.


Wat ga je doen?


Als Software Designer ontwikkel je test tools voor onze high-tech producten. Deze test tools worden gebruikt binnen engineering voor de initiële design vrijgave tijdens het product creatie proces maar ook voor de kwalificatie van deze producten in serieproductie. Veelal wordt hier op basis van labVIEW geprogrammeerd in combinatie met National Instruments hardware.

Op het moment dat er software nodig is voor de functionaliteit van onze high-tech producten ontwikkelen we die software veelal samen met onze collega’s in de VS of met ontwikkelpartners in de regio. Het opstellen van software requirements en het global design hoort bij de taken van de Software Designer evenals het begeleiden van het designproces, het monitoren van de kwaliteit en de vrijgave van de software in het mechatronische eindproduct.


Wat vragen wij?


• Een bachelor of master opleiding in electronics, (embedded) software of computertechniek

• Ruime ervaring als software designer in de high-tech markt

• Ruime ervaring met het testen en simuleren van motion, waarbij je gebruik hebt gemaakt van LabVIEW, Matlab of vergelijkbare programma’s

• Kennis van software architectuur, modellen en het opstellen van requirements.


Je bent communicatief sterk (ook in de Engels), je kunt werk delegeren en begeleiden.


Wat bieden wij?


Behoorlijk wat! Je gaat werken aan fascinerende, uitdagende high-tech projecten binnen een team collega’s die net zo gepassioneerd over techniek zijn als jijzelf. Die passie belonen wij met een goed salaris, prima arbeidsvoorwaarden (40 vakantie- en ADV-dagen, bonusregeling) en de mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.


Meer weten en solliciteren


Geert van Birgelen, Systems Engineer Manager, vertelt je graag meer over je functie. Je kunt hem bereiken via 040-2507507. Voor andere vragen ben je welkom bij Marco van de Vliet, recruiter, bereikbaar via 06-43764121. Direct solliciteren kun je via onderstaande link.


 

Tags: developerontwikkelaarsoftware

SolliciterenSolliciteren met LinkedIn