← terug naar overzicht

Vacature - Logistiek Manager (MT lid)

Frencken Mechatronics (Eindhoven) zoekt een Logistiek Manager (MT lid) die in gaat zetten op continue verbetering van onze organisatie en interne processen.


Logistiek Manager (MT lid)


Wat ga je doen?

Als Logistiek Manager maak je deel uit van het MT en rapporteer je aan de Managing Director. Je st stuurt een team van 9 medewerkers aan.

Je zorgt voor een efficiënte organisatie van de inkomende en uitgaande goederenstroom en stuurt de inrichting van de fabriekslogistiek. Je zorgt dat leveranciers tijdig een materiaal forecast ontvangen. Daarnaast ben je mede verantwoordelijk voor het opstellen van het master productieplan. Je stelt taakstellende en meetbare KPI’s op voor je team en de individuele medewerkers. Je optimaliseert werkwijzen en procedures voor het operationele logistieke proces en zet in op continue verbetering van organisatie en processen.


Wat vragen wij?

• HBO werk-en denkniveau, met relevante vooropleiding;

• Ervaring met Lean Manufacturing


Je beschikt over stevige leiderschapskwaliteiten en bent in staat mensen in beweging te krijgen. Oplossingsgericht, ondernemend, proactief en pragmatisch. Je staat bekend als een teamspeler met een open communicatiestijl


Wat bieden wij?

Behoorlijk wat! Je gaat werken binnen een high-tech omgeving, die volop in transitie is. Jouw passie belonen wij met een goed salaris, prima arbeidsvoorwaarden (25 vakantiedagen, 13 ADV dagen en een bonusregeling) en de mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.


Over ons

Frencken Mechatronics (Eindhoven) maakt deel uit van het beursgenoteerde Frencken Group en houdt zich bezig met de assemblage van industriële systemen voor de semiconductor industrie, de health care-markt en voor een breed scala aan analytische applicaties. De hoogwaardige fijnmechanische onderdelen, machine-assemblages en vacuüm systemen worden in clean room als non clean room omgeving geassembleerd. Als dienstverlener realiseert Frencken Mechatronics ook hoogwaardige precisie componenten en modules voor toonaangevende opdrachtgevers in de Hightech industrie.


Meer weten en solliciteren

Aad Berkhout, Interim Logistics & Projects Manager, vertelt je graag meer over je functie. Je kunt hem bereiken via 040-2507507. Voor andere vragen ben je welkom bij Marco van de Vliet, recruiter, bereikbaar via 06-43764121. Direct solliciteren kun je via onderstaande link.

Tags: logistiekmanager logistics

SolliciterenSolliciteren met LinkedIn