← terug naar overzicht

Vacature - Senior Buyer

Frencken Europe BV zoekt een Senior Buyer met een bewezen trackrecord binnen een High Tech productieomgeving.

 

Senior Buyer

 

Je bent eindverantwoordelijk voor de inkoop van buy parts en stuurt een commodity team van 2 aan. Je onderhoudt op strategisch vlak contacten met leveranciers over contractvoorwaarden, prijzen, volumes, levertijden en garantievoorwaarden.

Om de juiste kostenbesparingen te kunnen realiseren is kennis van de commodity vereist, de ontwikkelingen in de markt houd je nauwlettend in de gaten.

 

Er is een dotted line met de productie, jij bent eerste aanspreekpunt vanuit inkoop en intern heb je regelmatig overleg met je collega buyers. Jij bent de spil tussen die verschillende afdelingen, communiceert op heldere wijze, met het juiste gevoel voor verhoudingen en neemt je verantwoordelijkheid voor jouw commodity!

 

Wij vragen

 

·        Je hebt ruime ervaring binnen de inkoop van Materials & Services, opgedaan binnen een high tech productieomgeving;

·        Je bent bekend met make/buy-policy en uitvoering

·        Je hebt een proven track-record op gebied van kostenreductieprogramma’s

·        Gedegen kennis van cost drivers binnen de toegewezen commodity

·        Ruime kennis van legal en riskmanagement als het om contractonderhandelingen gaat.

 

We zoeken een stevige persoonlijkheid die onze organisatie iets extra’s komt brengen. Je initieert verbetervoorstellen om de afdeling als geheel efficiënter te laten werken en neemt de lead in de implementatie.

Wij bieden

 

Frencken Europe BV biedt je de ruimte om te excelleren. Je werkt in een groeiende internationale omgeving met high tech projecten en uitdagingen. Korte communicatie lijnen, een informele sfeer en prettige collega’s maken je werk eveneens aantrekkelijk. Tegenover jouw inzet stellen wij een goed salaris (tot €90.000,-), prima arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

 

Over Frencken Europe B.V. 

 

Frencken Europe BV is al meer dan 70 jaar actief als partner voor een internationale klantenkring in medische, halfgeleider-, analytische en industriële automatisering markten. Frencken levert diensten op het gebied van value engineering, ontwikkeling van nieuwe producten en complete assemblage van complexe, geavanceerde modules en apparaten op basis van hoogwaardige mechanica, elektronica en software.

Frencken Europe BV is onderdeel van de Frencken Group Ltd. De Frencken Group Ltd. Is gevestigd te Singapore en aldaar beursgenoteerd. De Groep is wereldwijd actief, met productielocaties en verkoopkantoren in Europa, de VS en Azië. Het hoofdkantoor van Frencken Europe is gevestigd in Eindhoven en heeft in totaal ongeveer 450 medewerkers.

 

Meer weten en solliciteren

 

Voor vragen kun je contact opnemen met Marco van de Vliet (recruiter) via 06-43764121. Direct solliciteren? Klik op onderstaande link!

 

Een assessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

Tags: inkopersenior buyerstrategisch

SolliciterenSolliciteren met LinkedIn