← terug naar overzicht

Vacature - Supply Chain Engineer

Frencken Mechatronics (Eindhoven) zoekt een Supply Chain Engineer die een bijdrage gaat leveren aan de professionalisering en groei van Frencken.

 

Supply Chain Engineer

 

Wat ga je doen?

De functie van Supply Chain Engineer is nieuw binnen onze organisatie, die volop in transitie is. Frencken maakt momenteel een flinke groei waarbij een integrale benadering en optimalisatie van de steeds complexere logistieke ketens een voorwaarde is.

 

  • Analyseren en creëren van inzicht in de totale keten op strategisch, tactisch en operationeel niveau van waaruit je initiatieven neemt om deze te optimaliseren en verbeteren.
  • Je werkt daarbij nauw samen met de interne stakeholders zoals Sales, Logistiek en Supply Chain met ondersteuning van IT.
  • Daarnaast ben je nauw betrokken bij het helpen vertalen en implementeren van nieuwe product introducties in operations.
  • In samenwerking met de verschillende disciplines draag je zorg voor de implementatie en onderhoud van een gestandaardiseerd rapportage systeem op het gebied van o.a. S&OP en KPI’s.

 

Wat vragen wij?

  • Bachelor of Master in Logistics Management ;
  • Minimaal 5-10 jaar ervaring in Supply Chain, bij voorkeur binnen een complexe high tech productieomgeving
  • Ervaring met ERP systemen
  • Sterke analytische en probleemoplossende vaardigheden
  • Teamspeler met uitstekende communicatieve vaardigheden, in de Nederlandse en Engelse taal
  • Toont eigenaarschap en is zelfstandig en doelgericht.

 

Wat bieden wij?

Behoorlijk wat! Je gaat werken binnen een high-tech omgeving, die volop in transitie is. Jouw passie belonen wij met een goed salaris, prima arbeidsvoorwaarden (25 vakantiedagen, 13 ADV dagen en een bonusregeling) en de mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

 

Over ons

Frencken Mechatronics (Eindhoven) maakt deel uit van het beursgenoteerde Frencken Group en houdt zich bezig met de assemblage van industriële systemen voor de semiconductor industrie, de health care-markt en voor een breed scala aan analytische applicaties. De hoogwaardige fijnmechanische onderdelen, machine-assemblages en vacuüm systemen worden in clean room als non clean room omgeving geassembleerd. Als dienstverlener realiseert Frencken Mechatronics ook hoogwaardige precisie componenten en modules voor toonaangevende opdrachtgevers in de Hightech industrie.

 

Meer weten en solliciteren

Aad Berkhout, Interim Logistics & Projects Manager, vertelt je graag meer over je functie. Je kunt hem bereiken via 040-2507507. Voor andere vragen ben je welkom bij Marco van de Vliet, recruiter, bereikbaar via 06-43764121. Direct solliciteren kun je via onderstaande link.

Tags: supply chain analystsupply chain engineer

SolliciterenSolliciteren met LinkedIn