← terug naar overzicht

Vacature - Teamleader Warehouse

Teamleader Warehouse

 

Over ons

Bij Frencken Mechatronics, onderdeel van Frencken Europe B.V., is werk aan de winkel! Deze divisie houdt zich bezig met de ontwikkeling en assemblage van industriële systemen voor de semiconductor industrie, de health care-markt en voor een breed scala aan analytische applicaties. De hoogwaardige fijnmechanische onderdelen, machine-assemblages en vacuüm systemen worden in cleanroom als non cleanroom omgeving geassembleerd. Efficiency binnen het warehouse is essentieel om de werkprocessen optimaal te laten verlopen en de kwaliteit te borgen.


Wat ga je doen?

Als Teamleader Warehouse stuur je het warehouse team aan. Circa twintig vaklieden die je coacht en begeleidt in hun ontwikkeling. Als meewerkend voorman spring je bij in de productie. Je voert beoordelings- en PIT gesprekken en stelt het opleidingsplan voor jouw afdeling op.  

Daarnaast draag je zorg voor de optimalisatie van de werkprocessen. Je initieert, beoordeelt en realiseert verbetermogelijkheden binnen de afdeling. Op dit moment is al een aantal ingrijpende veranderingen in gang gezet. We gaan verbouwen, onze reinigingsstraat en cleanroom worden uitgebreid, dit gaat ken koste van het aantal m² magazijn. Dat vraagt om een praktische oplossing. Bovendien hebben we concrete plannen om een aantal magazijnen, verdeeld over verschillende locaties, te integreren. Dat is een mooie uitdaging, de interne processen verschillen nogal per locatie.


Wat vragen wij?

  • ·        HBO werk- en denkniveau; 
  • ·        Minimaal vijf jaar ervaring in een soortgelijke functie in een productiebedrijf;
  • ·        Organisatorische capaciteiten, gecombineerd met ruime ervaring in logistiek;
  • ·        MS Office en ERP zijn voor jou bekend terrein.

We zoeken een daadkrachtige en oplossingsgerichte persoonlijkheid, die stevig in zijn schoenen staat en medewerkers kan stimuleren om het beste in hen naar boven te halen.


Wat bieden wij?

Wil je verantwoordelijkheid en groeien in je vak? Uitdagender? Een inspiratiebron zijn voor anderen? Welkom bij Frencken! Wij willen groeien. Net als jij. Reken maar op prettige collega’s, een informele sfeer en een passie voor techniek. Jouw passie belonen wij met een goed salaris, prima arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.


Meer weten en solliciteren

Stef Teunissen, Logistiek Manager a.i., vertelt je graag meer over je functie. Je kunt hem bereiken via 040-2507507. Voor andere vragen ben je welkom bij Marco van de Vliet, recruiter, bereikbaar via 06-43764121. Direct solliciteren kun je via onderstaande link.

 

Tags: leidinggevendlogistiekwarehouse

SolliciterenSolliciteren met LinkedIn