← terug naar overzicht

Vacature - Production Engineer

Ben jij graag de spil tussen klant, engineering, kwaliteit en assemblage? Frencken Mechatronics zoekt een Production Engineer!

 

Production engineer

 

Wat ga je doen?

 

Als Production Engineer ben je primair verantwoordelijk voor het technisch onderhouden, het verbeteren en optimaliseren van het assemblage- en fabricageproces bij reguliere producten.

 

Jij bepaalt de optimale montage flow en stelt de bijbehorende Assemblage Voorschriften, Control Plan, Check List en tooling (ontwerp, realisatie, calibratie, vrijgave en onderhoud) op binnen in het reguliere proces en de technische inrichting en borging bij een (NPI) projecten. Deze processen analyseer je doorlopend; je initieert verbeteringen en voert deze samen met andere afdelingen door.

Je bewaakt het assemblageproces op basis van de yield en SPC data, levert de Proto evaluatie rapportage op, beoordeelt TPD op assemblage uren (VC) en maakbaarheid; en draagt je kennis naar assemblage voor en tijdens pilot/0-serie van (NPI) project over.

Bij verstoringen in het assemblageproces zorg je, na een grondige analyse van het probleem, voor een passende oplossing. Daarnaast verzorg je het technisch onderhoud van de tooling/testkasten, bij afwezigheid van de QA engineer ben jij zijn vervanger. Als lid van het NPI team neem je deel aan het CCB.


Wij vragen

  • HBO, bij voorkeur Mechatronica of Werktuigbouwkunde.
  • Je hebt ruime ervaring in de productie van high tech producten en complexe assemblageprocessen.


Sta jij bekend om je sterk analytisch inzicht, je pro-actieve werkinstelling en je focus op kwaliteit en continuous improvement? Ben je communicatief sterk, in zowel de Nederlandse als de Engelse taal?


Wij bieden

 

Frencken Mechatronics biedt je de ruimte om te excelleren. Je werkt in een groeiende internationale omgeving met high tech projecten en uitdagingen. Korte communicatie lijnen, een informele sfeer en prettige collega’s maken je werk eveneens aantrekkelijk. Tegenover jouw inzet stellen wij een goed salaris, prima arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

 

Over Frencken Mechatronics

 

Een effectieve en efficiënte inrichting van het fabricageproces draagt eraan bij dat onze producten overeenkomen met de verwachtingen van onze klanten. Of deze verwachtingen zelfs overtreffen. Dat vraagt om heldere probleemanalyses en duidelijke communicatie met medewerkers en opdrachtgevers. Een visie op wat technisch haalbaar is, kwaliteit, productiviteit en kosten hoort daarbij. Voor een senior production engineer ligt hier een uitdaging om van het onmogelijke het toch mogelijk te maken.

 

Werken bij Frencken betekent werken aan de grenzen van de technologie. Als dienstverlener realiseren wij namelijk hoogwaardige componenten en modules voor toonaangevende opdrachtgevers in de hightech industrie. Onze toelevering omvat ontwerp, engineering, prototype en productie.

 

Interesse?

 

Hans Mobach, Productiemanager, vertelt je graag inhoudelijk meer over de functie: 040-2507507 telefoonnummer.Voor vragen kun je tevens contact opnemen met Freke Foolen, Corporate Recruiter, via 06-54208386.

Direct solliciteren kan via onderstaande sollicitatiebutton.

 

Tags: production engineer

SolliciterenSolliciteren met LinkedIn