← terug naar overzicht

Vacature - Sr. Production Engineer

Ben jij graag de spil tussen klant, engineering, kwaliteit en assemblage? Frencken Mechatronics zoekt een Production Engineer!

 

Production Engineer

 

Wie zijn wij?


Frencken Mechatronics Europe is al meer dan 50 jaar actief als partner voor een internationale klantenkring in medische, halfgeleider-, analytische en industriële automatisering markten. Frencken Mechatronics Europe levert diensten op het gebied van value engineering, ontwikkeling van nieuwe producten en complete assemblage van complexe, geavanceerde modules en apparaten op basis van hoogwaardige mechanica, elektronica en software.

Frencken Mechatronics Europe is onderdeel van de Frencken Group Ltd. De Frencken Group Ltd. Is gevestigd te Singapore en aldaar beursgenoteerd. De Groep is wereldwijd actief, met productielocaties en verkoopkantoren in Europa, de VS en Azië. Het hoofdkantoor van Frencken Mechatronics Europe is gevestigd in Eindhoven en heeft in totaal ongeveer 450 medewerkers.

 

Wat ga je doen?

 

Als Production Engineer ben je primair verantwoordelijk voor het technisch onderhouden, het verbeteren en optimaliseren van het assemblage- en fabricageproces bij reguliere producten.

 

Jij bepaalt de optimale montage flow en stelt de bijbehorende Assemblage Voorschriften, Control Plan, Check List en tooling (ontwerp, realisatie, calibratie, vrijgave en onderhoud) op binnen in het reguliere proces en de technische inrichting en borging bij een (NPI) projecten. Deze processen analyseer je doorlopend; je initieert verbeteringen en voert deze samen met andere afdelingen door.

Je bewaakt het assemblageproces op basis van de yield en SPC data, levert de Proto evaluatie rapportage op, beoordeelt TPD op assemblage uren (VC) en maakbaarheid; en draagt je kennis naar assemblage voor en tijdens pilot/0-serie van (NPI) project over.

Bij verstoringen in het assemblageproces zorg je, na een grondige analyse van het probleem, voor een passende oplossing. Daarnaast verzorg je het technisch onderhoud van de tooling/testkasten, bij afwezigheid van de QA engineer ben jij zijn vervanger. Als lid van het NPI team neem je deel aan het CCB.


Wat vragen wij?


·      Een HBO opleiding, bij voorkeur richting Mechatronica of Werktuigbouwkunde.

·      Je hebt ruime ervaring in de productie van high tech producten en complexe assemblageprocessen.

·      Minimaal 5 jaar relevante werkervaring.

·      Ervaring met ASML projecten.

·      Analytisch inzicht, proactieve werkinstelling, focus op kwaliteit en continuous improvement.

·      Communicatief sterk, in zowel de Nederlandse als de Engelse taal.


Wat bieden wij?


Behoorlijk wat! Frencken wordt gekenmerkt door een informele en collegiale sfeer waar ieder individu belangrijk is. Wij zorgen ervoor dat je je snel thuis voelt bij ons. Je gaat werken aan fascinerende, uitdagende high-tech projecten binnen een team collega’s die net zo gepassioneerd over techniek zijn als jijzelf. Die passie belonen wij met een goed salaris, prima arbeidsvoorwaarden (25 vakantiedagen en 13 ADV dagen, bonusregeling) en de mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. 


Heb je interesse en wil je meer weten? Neem contact op met onze recruiter Freke Foolen 06-54208386. Solliciteren kan via onderstaande link!

Tags: engineeringproductieproduction engineer

SolliciterenSolliciteren met LinkedIn