← terug naar overzicht

Vacature - Sales Backoffice Representative

Word jij de interne vertegenwoordiger van onze Key Accounts? Frencken Mechatronics zoekt een Sales Backoffice Representative!

 

Sales Backoffice Representative


Wat ga je doen?

 

Als Sales Backoffice Representative ben jij de interne vertegenwoordiger van één van onze key accounts, toonaangevende bedrijven binnen de hightech industrie. Je vormt een team met de Key Accountmanager, samen onderhoud je de relatie met de diverse stakeholders binnen de klant(en), om snel en adequaat op ontwikkelingen binnen hun organisatie in te kunnen spelen.

 

Je managet de customer satisfaction op gebied van kwaliteit en logistiek; vragen en escalaties van de klant zet je intern uit om de klant snel en volledig van antwoord te voorzien. Intern stuur je op kosten om de winstgevendheid van producten te verbeteren.

Je bewaakt de afspraken, zoals deze contractueel zijn vastgelegd, bereidt offertes voor en verstuurt deze naar de klant, en bepaalt in samenwerking met de Accountmanager de omzetverwachting van je klanten

 

In deze functie werk je intensief samen met je collega’s binnen Logistiek en Inkoop, met Quality (overall performance) en Cost Engineers.

Jij bent de kartrekker voor intern klantoverleg, monitort de rendementen van producten, identificeert besparingspotentieel en neemt actief deel in NPI (projecten).

 

Kleinere, niet-strategische klanten waarvoor geen Accountmanager is aangewezen, manage je zelfstandig op gebied van QLTC.

 

Wij vragen

 

·        Tenminste vijf jaar ervaring in een soortgelijke functie in de mechatronica- of metaalbranche;

·        Goede beheersing van Nederlands, Engels en Duits in woord en geschrift;

·        Organisatorische en coördinerende capaciteiten;

·        Ervaring met logistiek.

 

Je bent vooral een gemotiveerde verkoopmedewerker met veel energie . Een technische HBO opleiding, bij voorkeur Werktuigbouwkunde of Technische bedrijfskunde, helpt je onze processen te begrijpen en vragen van klanten in het juiste perspectief te plaatsen.

Je bent pragmatisch ingesteld en in staat om de technische essentie snel te doorgronden, je beschikt over goede communicatieve eigenschappen en bent gedreven: een daadkrachtige en resultaatgerichte persoonlijkheid.

 

Wij bieden

 

Frencken Mechatronics biedt je de ruimte om te excelleren. Je werkt in een groeiende internationale omgeving met high tech projecten en uitdagingen. Korte communicatie lijnen, een informele sfeer en prettige collega’s maken je werk eveneens aantrekkelijk. Tegenover jouw inzet stellen wij een goed salaris, prima arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

 

Over Frencken Mechatronics


Frencken Mechatronics houdt zich bezig met de ontwikkeling en assemblage van industriële systemen voor de semiconductor industrie, de health care-markt en voor een breed scala aan analytische applicaties. De hoogwaardige fijnmechanische onderdelen, machine-assemblages en vacuüm systemen worden in cleanroom als non cleanroom omgeving geassembleerd. Als dienstverlener realiseert Frencken Mechatronics ook hoogwaardige precisie componenten en modules voor toonaangevende opdrachtgevers in de Hightech industrie.


Interesse?

Neem voor meer informatie contact op met Marco van de Vliet (recruiter) via 06-43764121.

Direct solliciteren kan via onderstaande link.

Tags: backofficeinboundsalestechnical salesverkoop binnendienst

SolliciterenSolliciteren met LinkedIn