← terug naar overzicht

Vacature - Teamleider Frezen

Wat is jouw uitdaging als Teamleider Frezen | High-Tech industrie?


Vind jij het leuk om te werken voor een organisatie in de High-Tech industrie? Ben jij op zoek naar een functie waarin je een team van 9 frezers coacht en begeleidt en daarnaast ook zelf meewerkt aan de freesbank? En zie jij het als een uitdaging om te zorgen voor een goede workflow? Check dan snel deze vacature!

In meer dan 60 jaar is Optiwa Frencken uitgegroeid tot een begrip in Reuver. Met klanten als Thermo Fisher, ASML, Triumpf en Philips specialiseren zij zich in het produceren van complexe, fijnmechanische onderdelen met toleranties tot in het sub-micron bereik. Een bedrijf met 84 medewerkers dat ondanks de groei die ze hebben meegemaakt, met beide voeten op de grond is blijven staan. Een platte organisatie met korte communicatielijnen waar alles bespreekbaar is!

Als Teamleider Frezer ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van verspanende bewerkingen met behulp van moderne CNC bewerkingsmachines (o.a Heller, Matsuura en Hermle). Je stuurt de productie aan volgens de voorliggende planning, kwaliteit- en productienormen. Het is aan jou om voor een goede workflow te zorgen die behaald wordt door de machines in de juiste volgorde zo efficiënt mogelijk te laten lopen. Je coacht en begeleidt een team van 9 frezers en werkt daarnaast ook zelf mee aan de freesbank. De verhouding leidinggeven/meewerken is ongeveer 30/70.


Jouw werkzaamheden bestaan o.a uit:

·        het dagelijks aansturen van het team;

·        zelf meeproduceren met het team (meewerkend voorman);

·        instellen en optimaliseren van de programmering van de machines;

·        begeleiden, controleren en bijsturen van het dagelijkse productieproces;

·        mede toezien op de naleving van het kwaliteitssysteem en zo nodig wijzigingsvoorstellen indienen bij de hoofdkwaliteitsdienst;

·        het bevorderen van een positief werkklimaat;

·        voorbereiden van de beoordelings- en loopbaangesprekken, welke je samen met de productieleider voert;

·        assisteren bij de werkvoorbereiding en programmering;

·        toezien op de veiligheid.


Wat heeft Optiwa Frencken jou te bieden?

Als medewerker bij Optiwa krijg je een fijne werkplek en heb je een goede toekomst bij een gezond en modern bedrijf. Je stuurt een team van 9 Frezers aan en werkt zelf mee. Je werkt aan interessante en nauwkeurige projecten en je hebt vrijheid in het bedenken van oplossingen.

·        Direct dienstverband bij Optiwa Frencken.

Dus niet via een uitzend- of detacheringsconstructie.

·        Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Marktconform salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring, reiskostenvergoeding (€ 0,19 p/km), CAO Kleinmetaal, pensioenregeling via Pensioenfonds Metaal & Techniek (PMT, onderdeel van MN Services), 25 vakantiedagen en 13 ATV dagen.

·        Een leuke bonus in de vorm van een winstdeling.

Afhankelijk van hoe het jaar is verlopen, krijgen de werknemers rond de feestdagen een bonus als blijk van waardering.

·        Persoonlijke groei en ontwikkeling.

Optiwa Frencken hecht veel waarde aan vakmanschap. Ze investeren niet alleen in het machinepark, maar ook in het personeel d.m.v. opleidingen, cursussen, etc.

·        Aangemeten inlegzolen en werkkleding.

Alles wordt voor je geregeld!

·        Jaarlijks diverse leuke personeelsuitjes!

Naast het feest dat ieder jaar gezamenlijk wordt gehouden met collega’s van de locatie in Eindhoven, is er een personeelsvereniging actief. Zij verzorgen 4 à 5 uitjes per jaar voor medewerkers, maar ook voor hun familie!

·        Een volledig geconditioneerde werkomgeving.

Bij Optiwa Frencken kan je dus 365 dagen per jaar rondlopen in een t-shirt!


Wat breng je mee als Teamleider Frezen | High-Tech industrie?

·        Een mbo 4 werk- en denkniveau met passie voor techniek.

·        Ruime ervaring als CNC Frezer (in fijnmechanische verspaning is een pre).

·        Kennis van Siemens besturing is een pre.

·        Je bent flexibel en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.

·        Je bent geduldig, positief, oplossingsgerecht en je denkt procesgericht.

·        Je staat stevig in je schoenen en vindt het een uitdaging om je medewerkers te stimuleren en het beste in hen naar boven te halen.

·        Je neemt verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van de eigen productie en het onderhoud van de werkplek en machines.

·        Je hebt kennis van CAD/CAM, normbladen, tolerantiestelsel, meettechniek en kwaliteitssystemen.


Waar ga je werken?

Frencken Mechatronics Europe houdt zich bezig met de ontwikkeling en assemblage van industriële systemen voor de semiconductor industrie, de health care-markt en voor een breed scala aan analytische applicaties.


Bij Optiwa (onderdeel van Frencken Mechatronics Europe) in Reuver produceren ze complexe, fijnmechanische onderdelen op basis van verspanende technieken. Ze leveren kleine tot middelgrote series van hoogwaardige producten met toleranties tot in het sub-micron bereik. Daarbij maken zij gebruik van de modernste productietechnologieën. Voor een bezoek aan de website van Optiwa Frencken ga naar www.frencken.nl/frencken-worldwide/optiwa/.


 

Tags: frezerleidinggevendmeewerkend voorman frezenteamleider verspaning

SolliciterenSolliciteren met LinkedIn