← terug naar overzicht

Vacature - Teamleider Frezen

Heb je ruime ervaring als frezer en ambieer je een coachende rol? Onze machinefabriek in Reuver zoekt een Teamleider Frezen!


Teamleider Frezen

 

Wat ga je doen?


Als Teamleider Frezen stuur je de productie aan volgens de voorliggende planning, kwaliteit- en productienormen. Een team van 9 frezers die je coacht en begeleidt in hun ontwikkeling. Naast je coachende taken sta je ook zelf aan de freesbank, de verhouding leidinggeven/meewerken is ongeveer 30/70.

We werken met hoogwaardige machines: Hermle, Matsuura en Heller.

 

Wij vragen


Een afgeronde opleiding verspanen en een passie voor techniek. Je hebt ruime ervaring als CNC-frezer in fijnmechanische verspaning en parate kennis van verspaningscondities. Je bent proactief en flexibel. Verschoven diensten (tot max. 20.00u) is voor jou geen bezwaar. Kennis van Siemens besturing is een voordeel.

 

Wij bieden


Kun je meer? Wil je beter? Uitdagender? Welkom bij Optiwa. Wij willen groeien. Net als jij. Reken maar op prettige collega’s, een informele sfeer en een passie voor techniek. Daarnaast bieden wij jou een volledig geklimatiseerde werkomgeving. Jóuw passie belonen wij met een goed salaris, prima arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

 

Over ons


Frencken produceert, assembleert en onderhoudt apparatuur voor de medische, halfgeleiderindustrie en analytische markten. We zijn wereldwijd actief en beursgenoteerd.

In totaal werken er 1500 mensen binnen Frencken Group Ltd., waarvan 500 binnen onze Nederlandse vestigingen in Eindhoven en Reuver.


In onze machinefabriek in Reuver produceren we complexe, fijnmechanische onderdelen op basis van verspanende technieken. We leveren kleine tot middelgrote series van hoogwaardige producten met toleranties tot in het sub-micron bereik. Daarbij maken we gebruik van de modernste productietechnologie.


Meer weten en solliciteren


Wilbert van Hoof, Productieleider, vertelt je inhoudelijk graag meer over je functie: 077-4769900.

Voor vragen kun je tevens contact opnemen met Freke Foolen, Corporate Recruiter, via 06-54208386.

Direct solliciteren kan via onderstaande link.

Tags: frezerleidinggevendmeewerkend voorman frezenteamleider verspaning

SolliciterenSolliciteren met LinkedIn