← terug naar overzicht

Vacature - Mechatronica monteur

Zelfstandig monteren, assembleren en testen van complexe, hightech mechatronische samenstellingen? Voor onze cleanroom en ESD-veilige ruimte zoeken wij momenteel Mechatronica Monteurs.


Mechatronica Monteur


Jouw functie:

Het zelfstandig vanaf tekening en werkinstructie monteren, assembleren en testen van complexe, hightech mechatronische samenstellingen en sub-samenstellingen. Het betreffen enkel stuks en kleine series, zowel in de cleanroom als in onze ESD-veilige ruimte.

In het team ben je als Mechatronica Monteur verantwoordelijk voor het volgens planning, effectief en kwalitatief samenstellen van het eindproduct. Eventuele verstoringen moeten binnen het team opgelost worden. Je denkt actief mee met de klant en komt op eigen initiatief met passende voorstellen. Je initieert assemblage/productieverbeteringen.


Wij bieden:

• Een uitdagende baan in een sterk groeiende internationale hightech omgeving;

• De mogelijkheid om door te groeien naar een klantenteam waar je samen met de Production Engineer de productie vertegenwoordigt.

• Enthousiaste collega’s met een grote passie voor techniek;

• Een informele werksfeer met korte communicatielijnen;

• Een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden;

• Ondersteuning en investering in jouw verdere ontwikkeling op vakinhoudelijk en persoonlijk gebied.


Wij vragen:

• Een passie voor techniek. Je vindt het leuk om in een hightech omgeving samen met collega’s aan uitdagende technische projecten te werken;

• Een afgeronde opleiding mbo niveau 4 richting Mechatronica, WTB, Automotive, Vliegtuigtechniek of Instrumentenmaker

• 3-5 jaar werkervaring in een technische omgeving is een pre, maar ben je een schoolverlater reageer gerust;

• Probleemoplossend vermogen;

• Een echte teamspeler met een pro-actieve en flexibele werkinstelling;


Over Frencken Mechatronics

Werken bij Frencken Mechatronics betekent werken aan de grenzen van de technologie. Als dienstverlener realiseren wij hoogwaardige componenten en modules voor toonaangevende opdrachtgevers in de hightech industrie. Onze toelevering omvat ontwerp, engineering, prototype en productie.


Onze afdeling assemblage bestaat uit zo’n 100 medewerkers, verdeeld over twee Business Units, en is opgedeeld in verschillende projectteams. Een projectteam bestaat uit drie tot zeven medewerkers en werkt klantgericht aan diverse projecten. Elk projectteam wordt aangestuurd door een teamleider. De projecten bestaan uit het samenstellen van hoogwaardige modules en/of apparaten, die mechanische en elektronische componenten bevatten en waarbij vacuümtechniek, pneumatiek en het testen van de apparaten een zeer belangrijke rol spelen. Er wordt gestreefd naar een brede projectvaardigheid van elke Mechatronica Monteur.Meer weten en solliciteren:

Heeft bovenstaande jouw interesse gewekt? Voor vragen kun je contact opnemen met Freke Foolen, Corporate Recruiter, via 06-54208386.. Direct solliciteren kun je via onderstaande link.

Tags: cleanroommechatronica

SolliciterenSolliciteren met LinkedIn