← terug naar overzicht

Vacature - Process Technician Cleaning

Process Technician CleaningFrencken Mechatronics houdt zich bezig met de ontwikkeling en assemblage van industriële systemen voor de semiconductor industrie, de health care-markt en voor een breed scala aan analytische applicaties. De hoogwaardige fijnmechanische onderdelen, machine-assemblages en vacuüm systemen worden in cleanroom als non cleanroom omgeving geassembleerd. Als dienstverlener realiseert Frencken Mechatronics ook hoogwaardige precisie componenten en modules voor toonaangevende opdrachtgevers in de Hightech industrie.


Functieomschrijving

De Process Technician Cleaning (Cleaning and Logistics) is verantwoordelijk voor het op de juiste wijze reinigen tot aan op de juiste locatie inruimen van de materialen voor productie op de productiewerkplekken (Target locations). Daarnaast werk je samen met de Production Engineer Cleaning en ben je het aanspreekpunt voor het reinigingsproces.

De Process Technician Cleaning rapporteert aan de Teamleader warehouse.


Taken en verantwoordelijkheden

·      Materiaal volgens instructie reinigen (handmatig dan wel via reinigingsstraat);

·      Materiaal na reinigen controleren, uitstoken, meten en verpakken;

·      Eerstelijns contactpersoon voor de interne klant bij technische problemen, analyseert het probleem en voorziet in een snelle en efficiënte oplossing.

·      Mede verantwoordelijk voor het technisch beheer van de reiningingsstraat, het verbeteren/optimaliseren van de reinigingsprocessen en de handling van de materialen.

·      Sparingspartner in het beoordelen van complexe onderdelen met betrekking tot het aspect reinigbaarheid en adviseren van engineering.

·      Trouble shooter/technisch aanspreekpunt bij verstoringen in het cleaning proces. Analyse van het probleem. Oplossen van het probleem. Indien nodig assistentie inschakelen van engineering.

 ·  Technisch eigenaarschap van product en proces met betrekking tot reinigingen. Adviserend aanspreekpunt (specialist) richting gehele organisatie, zorgt voor uitdragen van kennis en werkwijze.

·      Materiaal uitpakken, schoonmaken (alle type werkorder, buiten cleanroom of in de sluis);


Jouw profiel

·      MBO/ VAPRO B-D

·      Werkervaring in het omgaan met gevoelige/kritische producten is een pre;

·      Werkt nauwkeurig en heeft gevoel voor functionaliteit;

·      Groot verantwoordelijkheidsgevoel;

·      Stress bestendig en flexibel ;

·      Teamplayer;

·      Kritisch;

·      Goede communicatieve vaardigheden;

· Goede beheersing van de Nederlandse taal;


Competenties

·      Klantgerichtheid

·      Kwaliteitsgerichtheid

·      Samenwerken

·      Integriteit

·      Ondernemerschap

· Creativiteit

Tags: material handlerprocestechnician

SolliciterenSolliciteren met LinkedIn