← terug naar overzicht

Vacature - Logistiek medewerker algemeen

Logistiek Medewerker Algemeen

 

Jouw functie

Als Logistiek Medewerker Algemeen houdt jij je voor een groot deel bezig met orderpicken. Je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor de ontvangst, interne opslag en uitgifte van goederen. Je verzamelt de artikelen en maakt de order verzendklaar. Daarbij registreer je alle leveringen nauwkeurig in Glovia, ons ERP systeem, noteert afwijkingen en plaatst alle binnenkomende onderdelen op een juiste manier in het magazijn. Het lossen van de inkomende materialen gebeurt met behulp van een heftruck of een stapelaar, het werkt voor ons prettig als je daarmee uit de voeten kunt. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het voorraadbeheer. 


Wij vragen:

·      Enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie;

·      Ervaring met heftruck en/of stapelaar, bij voorkeur met een geldig certificaat;

·      Ervaring in het inboeken van goederenontvangsten en voorraadbeheer;

·      ERP- en WMS ervaring;

·      Ervaring met Glovia is een pré;


Je werkt accuraat binnen een team van 11 personen (verhouding man/vrouw is 80/20, leeftijden tussen de 35 en 60 jaar) en bijt je vast in een taak om je deze eigen te maken. We vinden het belangrijk dat collega’s assertief zijn en verbetervoorstellen om onze processen efficiënter in te richten kenbaar maken. Kennis van het Kardex opslagsysteem (of vergelijkbaar) en Glovia is mooi meegenomen.

 

Wij bieden:

 Frencken Mechatronics biedt je de ruimte om te excelleren. Je werkt in een groeiende internationale omgeving met high tech projecten. Korte communicatie lijnen, een informele sfeer en prettige collega’s maken je werk eveneens aantrekkelijk. Tegenover jouw inzet stellen wij een goed salaris, prima arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheden om je verder

te ontwikkelen.

 

SolliciterenSolliciteren met LinkedIn